ΑΚΑΔΗΜΙΑ ART RESTAURANT - Thessaloniki 31.05.2019


Στην #Tropos_Life το Τρόφιμο παίζει ιδιαίτερο ρόλο.
Από την στιγμή που προετοιμάζεται το χωράφι .... έως τη στιγμή που σερβίρεται στο τραπέζι όπως αποτυπώνεται στο Tropos Food Channel !
Οι χώροι υψηλής Γαστρονομίας βρίσκονται πάντα στο μικροσκόπιο μας. To branding απαιτεί καθημερινές εμπειρίες, απαιτεί να επιλέγεις σωστά, να δημιουργείς tribes και να συνδέεις brands, κάτι που αγαπάμε πολύ!. 
...............................................................
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ART RESTAURANT στη ΣΑΛΟΝΙΚΗ
H Πλατεία Εμπορίου είναι το νέο hot spot της Θεσσαλονίκης. Η γειτονιά έχει αλλάξει πολύ τα τελευταία χρόνια και έχει μεταμορφωθεί σε μια περιοχή με κόσμο, μουσική, φαγητό και πολύ θετικά vibes.
Πριν όμως 7 χρόνια, δεν ήταν καθόλου έτσι. Στο μέλλον αυτής της περιοχής επένδυσε ο chef Κώστας Μάρκου Konstantinos Elvis Markouνα κάνει το διπλό του όνειρο. Να ανοίξει επιχειρηματικά ένα χώρο υψηλής γαστρονομίας και συνάμα να ηγηθεί της κουζίνας και να πειραματιστεί σε νέα πιάτα με πρώτες ύλες από μικρούς παραγωγούς απ όλη την Ελλάδα.
Το εγχείρημα αυτό το ονόμασε Akadimia restaurant (Ακαδημία restaurant) (Ακαδημία restaurant) μιας και ο χώρος υπηρετεί εκτός τη γευσιγνωσία και την Τέχνη.
Στα αξιοσημείωτα η κάβα του εστιατορίου με οίνους από 30 μικρά οινοποιεία της χώρας.
Τέλος στα πολύ θετικά της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ το χαμόγελο και η εξυπηρέτηση απ όλα τα μέλη της Ομάδας.
Πολλά να μη λέμε. Αναλυτικό αφιέρωμα στο εγγύς μέλλον. Μέχρι τότε μια επίσκεψη στην Αγίου Μηνά 3 θα πείσει για του λόγου το αληθές.
Μυστικό TIP: Δοκιμάστε το μιλφει. Θα μας θυμηθείτε!!!


Share on Google Plus
    Blogger Comment

0 comments:

Post a Comment