COMPO EXPERT : Game Changers (απ το λίπασμα στο Τρόφιμο) - 12.04.2019 Thessaloniki








ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠ ΤΙΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΤΡΟΦΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟ 2019 ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


COMPO EXPERT Ελλάς: Απ το λίπασμα στο Τρόφιμο!


Πριν λίγα χρόνια έγινε μια μεγάλη αλλαγή.
Στο όνομά μας προστέθηκε μία λέξη. Από COMPO το όνομά μας έγινε COMPO EXPERT!!!
Αυτή η λέξη όμως σηματοδότησε την αρχή μιας μεγάλης αλλαγής στον Οργανισμό μας σε παγκόσμιο επίπεδο. Από ηγέτες στον κλάδο των λιπασμάτων να «μεταμορφωθούμε» σε έναν απ΄τους πιο σημαντικούς οργανισμούς συνεισφοράς στην αλυσίδα του Τροφίμου.
Γιατί πιστεύουμε ότι Υψηλής Διατροφικής Ποιότητας Προϊόντα παράγονται με Συνεργασίες κι όλοι όσοι συνεισφέρουν είναι ένας κρίκος. Από τον αγρότη, το Γεωπόνο, τον συσκευαστή, το μεταφορέα και τον υπεύθυνο ραφιού. Πολύτιμος όμως κρίκος!
Η υλοποίηση αυτού του στόχου, έχει ήδη ξεκινήσει στην Ελλάδα. Πρακτικά τα τελευταία 3 χρόνια, ως COMPO EXPERT Ελλάς έχουμε περάσει στη εκπόνηση Ειδικών Προγραμμάτων ανά την Ελλάδα με σκοπό να επιφέρουμε κάποιες λύσεις σε τελικά αγροτικά ΤΡΌΦΙΜΑ. Τα προγράμματα αυτά είναι αποτέλεσμα συνεργασίας μεταξύ επιλεγμένων παραγωγών (εφαρμογή ορθών καλλιεργητικών πρακτικών), Γεωπονικών Καταστημάτων (Φυτοπροστασία) και ειδικών της COMPO EXPERT (θρέψη καλλιεργειών).
Τα αποτελέσματα είναι σημαντικά. Για το λόγο αυτό αποφασίστηκε να γίνει μια ειδική εκδήλωση παρουσίασης των αποτελεσμάτων των προγραμμάτων αυτών. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στη Θεσσαλονίκη κατά την περίοδο της έκθεσης φρέσκων φρούτων και λαχανικών FRESKON 2019.
Η εκδήλωση με τίτλο «COMPO EXPERT: GAME CHANGERS – Απ το λίπασμα στο Τρόφιμο» θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις του Διεθνούς Κινηματογραφικού Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης (αίθουσα Σταύρος Τορνές στο λιμάνι) την Παρασκευή 12 Απριλίου 2019 και ώρα 17:00- 20.30.


Παναγιώτης Χαμακιώτης Panos Chamakiotis, Regional Director EMEA (Europe,Middle East, Africa) του COMPO EXPERT Group θα είναι μαζί μας στην μεγάλη εκδήλωση που διοργανώνουμε την Παρασκευή 12/4/2019 στις 17.00 στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Χαμακιώτης (συγγραφέας του βιβλίου « The Challenges of Modern Agriculture -http://troposbooks.com/panoschamakiotis/) θα ανοίξει την εκδήλωση με την ομιλία του

- «Οι Προκλήσεις της Σύγχρονης Γεωργίας στην Αλυσίδα Τροφίμου»

όπου θα καταδείξει τις αλλαγές που συμβαίνουν στον Οργανισμό της COMPO EXPERT και τις ενέργειες που γίνονται ώστε να μετατραπεί σε ένα ισχυρό συμπαίχτη στην Αλυσίδα Τροφίμου.

Παράλληλα θα καταδείξει τη συμμετοχή των Προγραμμάτων που θα παρουσιαστούν, σε ένα ευρύτερο Project που ήδη λαμβάνει χώρα σε χώρες τις Μεσογείου με τον τίτλο «Keys My Crops -https://keysmycrops.com/ δίνοντας «τα κλειδιά της επιτυχίας μέσω συνεργασίας” .




Άρης Κεγαλογιάννης Aris Kefalogiannis, Ιδρυτής & Αντιπρόεδρος του Ομίλου GAEA PRODUCTS, θα είναι ο Keynote Speaker της μεγάλης εκδήλωσης που διοργανώνουμε στη την Παρασκευή 12/4/2019 στις 17.00 στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης με τίτλο «COMPO EXPERT: Game Changers» που θέλει να καταδείξει την αλλαγή του Οργανισμού μας από Leaders στον κλάδο του Λιπάσματος σε Main Contributor στην Αλυσίδα Επώνυμου Αγροτικού Τροφίμου.

Ο κ. Κεφαλογιάννης είναι ένας απ τους καταλληλότερους ανθρώπους να αναπτύξει το θέμα

- «Ελληνικά Ποιοτικά Προϊόντα: ο δρόμος προς τις αγορές
του κόσμου»

μιας και τόσο η προσωπική του πορεία όσο και του Ομίλου Gaea Products S.A. δείχνουν ότι όχι μόνο είναι πιστοί στην αξία των ελληνικών ποιοτικών αγροτικών τροφίμων αλλά και ότι το επιχειρείν πάνω στον κλάδο (αν και επίπονο) αυτό έχει μέλλον.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που αποδέχτηκε την πρόσκλησή μας και τον ευχαριστούμε δημόσια γι αυτό.




ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
COMPO EXPERT Ελλας: GAME CHANGERS
Αυτή η εκδήλωση έχει σκοπό να δείξει το μέλλον της εταιρείας όχι μόνο σε τοπικό αλλά και παγκόσμιο επίπεδο.
Και η «αλλαγή του παιχνιδιού» έχει να κάνει με την αλλαγή της νοοτροπίας και αντίληψης ότι δεν ανήκουμε πλέον στον κλάδο του λιπάσματος αλλά στον «Κλάδο της Αλυσίδας του Τροφίμου».
Και όταν αντιλαμβάνεται κανείς ότι ανήκει σε μια ΑΛΥΣΙΔΑ, τότε κατανοεί ότι η αλλαγή γίνεται ΜΟΝΟ μέσω ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ όλων των κρίκων της.
Αυτό το μήνυμα θα παρουσιαστεί μέσω 10 επιλεγμένων Προγραμμάτων Συνεργασίας (Παραγωγού, Γεωτεχνικού , Ειδικού της COMPO EXPERT και της Βιομηχανίας) όπως απεικονίζεται και στις σχετικές αφίσες.
 


Share on Google Plus
    Blogger Comment

0 comments:

Post a Comment